Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Biblioteket i Västerhaninge

Biblioteket ligger 200 meter från Västerhaninges pendeltågstation. Vi erbjuder utlån av publika datorer, wifi, studierum, möjlighet att kopiera, skriva ut och scanna.

Bibliotekets öppettider

Biblioteket är tillgängligt för kortare ärenden och vi har åter ordinarie öppettider:

Mån           10-17
Tis-Tors      12-19
Fredag       10-17
Lördag       11-15

De tjänster vi erbjuder är: Lån, reservation och återlämning av media.
Datorer, kopiering, scanner tillgängliga.

Max 8 besökare och vi har begränsat tiden för besöken till max 15 min.

Just nu kan biblioteken tyvärr inte vara en plats för umgänge eller studier.

Håll avstånd och visa hänsyn.

Biblioteken är inte tillgängliga som mötesplats och lokaler och antal besökare kommer att anpassas för att undvika smittspridning.

Bokinkast fortsatt öppet.

Det är möjligt att återlämna medier i bokinkast på Västerhaninge bibliotek och Biblioteket i Handen (entrén mot Eskilsvägen).


Biblioteket i Västerhaninge är ett folkbibliotek med ett brett kulturutbud, våra prioriterade målgrupper är barn, ungdomar och seniorer. Vi arbetar ungdomsfokuserat där vi kontinuerligt inkluderar ungdomar i kreativa möten och samtal. För seniorer har vi en bred programverksamhet med bland annat författarbesök. Utöver det anordnar vi bokpresentationer, barnteatrar och bokklubbar. Biblioteket har ett bokinkast där du kan återlämna böcker när biblioteket är stängt. 

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 1 mars 2021