Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen till biblioteken i Haninge!

Biblioteken i Haninge är samlingsnamnet för alla bibliotek i Haninge, det vill säga biblioteken i Brandbergen, Handen, Jordbro, Västerhaninge, Haninge bokbuss samt utlåningsstationen på Ornö.

Bokhyllor. Foto: Camilla Cherry

Alla kommunens bibliotek har öppnat

Biblioteken är tillgängliga för kortare ärenden måndag – lördag enligt anpassade öppettider. Biblioteken är inte tillgängliga som mötesplats och lokaler och antal besökare kommer att anpassas för att undvika smittspridning.

Förseningsavgifter och reservationsavgift på lånade medier  tas bort under perioden 2021-01-01 till 2021-03-31.


Digital bokcirkel: "Fredrikas salong” – med fokus på kvinnohistoriska klassiker och Fredrika Bremer - som spelas in i den Bremerska salongen. Det första avsnittet, med professor Ebba Witt-Brattström och ordf. i Svenska Amnesty Parul Sharma samt Fredrika Bremer-förbundets ordf. Camilla Wagner finns att se (eller lyssna på – passar fint i lurarna på promenad!) på www.haninge.se/fredrikassalong


Om du har ett lånekort på något av biblioteken så gäller det på alla biblioteken i Haninge.

På bibliotekens webbplats kan du söka efter böcker. Du kan också låna e-böcker, använda databaser, se våra öppettider, hitta kontaktuppgifter, reservera media och låna om.

Webbplatsen för biblioteken i Haninge

Biblioteken i Haninge är HBTQ-certifierade av RFSL.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 22 februari 2021