Biblioteket i Brandbergen

Biblioteket i Brandbergen är ett trivsamt folk- och skolbibliotek i Brandbergens centrum. Det går att läsa, låna böcker, använda de publika datorerna, kopiera och mycket annat.

Alla bibliotek är stängda fram till den 24 januari

Haninge kommun har öppnat en servicenod i Kulturhuset för nödvändiga och akuta ärenden. Du kan skriva ut, kopiera och scanna.

Öppettider

Måndag och tisdag klockan 14.00-19.00
Onsdag och torsdag klockan 10.00-15.00
Fredag klockan 08.00-13.00

Vänligen håll ditt besök kort, vi tar endast emot 2 personer åt gången.

Biblioteket i Brandbergen har skolverksamhet från den 11 januari och erbjuder möjlighet att hämta reserverade medier enligt överenskommelse via telefon. 

Det är möjligt att återlämna medier i bokinkast på Västerhaninge bibliotek och Biblioteket i Handen (entrén mot Eskilsvägen).


Om Biblioteket i Brandbergen

Biblioteket i Brandbergen är HBTQ-certifierat av RFSL!

Biblioteket i Brandbergen har en liten personalstyrka och begränsade öppettider men vi har många stamkunder i alla åldrar.

Vi har öppet för alla Brandbergsskolans elever under dagtid. Andra skolklasser i närområdet samt förskolor är också välkomna att boka in besök utanför det allmänna öppethållandet.

Hos oss kan du låna filmer, musik, böcker, språkkurser och cd-böcker. Du kan läsa dagstidningar och hitta böcker på andra språk. Det går bra att använda våra datorer för Internet eller varför inte spela schack eller lägger ett pussel?

Vi har tyvärr inte tillgång till bokinkast.

Kontakt Biblioteket i Brandbergen

Besöksadress
Norra Kronans gata 429
08-606 78 99

biblioteketbrandbergen@haninge.se

Anne Norman
Verksamhetschef
08-606 75 15

Sociala medier

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 12 januari 2021