Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Konferensprogram för Näringslivets dag

Här kan du läsa mer om konferensprogrammet för Näringslivets dag den 7 februari 2020.

Konferensprogram 7 februari 

08:00-09:00 - Registrering och nätverkande
09:00- Inledning från scenen
Kommunstyrelsens ordförande, Meeri Wasberg, hälsar välkommen och inleder dagen.

Stadsutveckling och lokala entreprenörer
Vad händer i Haninges stadskärna och hur påverkar det utvecklingen i hela kommunen?

Så blir vi fler entreprenörer
Framtiden ligger hos våra unga entreprenörer. Samtal om hur vi kan utveckla arbetet med entreprenörskap bland kommunens unga och hur kan det etablerade näringslivet vara med i utvecklingen?

Prisutdelning av året UF-företag 2020

10:15 - Avtackning av Peter Jemtbring – näringslivs- och utvecklingsdirektör
Peter Jemtbring, näringslivs- och utvecklingsdirektör, väljer nu att gå tillbaka till näringslivet efter hela sex år i Haninge kommun. Under sina år i kommunen har Peter haft ansvar för det strategiska samhällsutvecklingsarbetet som chef för samhällsutvecklingsavdelningen på kommunstyrelseförvaltningen. Vi vill under Näringslivets dag tacka Peter för det arbete han har gjort för kommunen och samtidigt berätta om kommunens vidare fortsatta utvecklingsarbete.

10:30 - Nätverkstid - Nätverkande under minimässan. Ta chansen att knyta nya affärskontakter och träffa tjänstemän och politiker från kommunen.

11:00 - Huvudtalare – Per Holknekt
Human hållbarhet - framgång genom att utveckla människan
Förvänta er värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Per Holknekt har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter i livets ljus och mörker, erfarenheter som saknar motstycke. Han har gått från slott till koja, från gatan till Nasdaq.
Här kan du läsa mer om Per

12:30 Lunch

13:30 Nätverkstid
Nätverkande under minimässan. Ta chansen att knyta nya affärskontakter och träffa tjänstemän och politiker från kommunen.

Dagsprogrammet avslutas 14:30

Galakväll- Quality Hotel Winn Haninge
Välkomstdrink serveras från klockan 18:00.
Galamiddag med prisutdelning av Årets Företagare, Årets Nyföretagare och Årets Eldsjäl, samt underhållning hela kvällen.

Mer inforamtion om Galakvällen hittar du här

 

Kontakt

Maria Rosell
Näringslivsutvecklare
08-606 89 35
maria.rosell@haninge.se

Årets företagare

Årets företagare

Årets Företagare har delats ut i drygt 20 år på lokal och regional nivå. Sedan 2007 koras även Årets Företagare i Sverige. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. I Haninge sker prisutdelning under Näringslivets dag den 7 februari 2020.

Samarbetspartners

 

foretagarna

 

Senast uppdaterad: 24 februari 2020