Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Inspirationsföreläsare

Näringslivets dag är en plats att hitta inspiration både bland andra företagare och talare på scenen. Talarna väljs noga ut och under åren har några utav landets främsta talare deltagit på Näringslivets dag.

Huvudtalare 2020
Per Holknekt

Human hållbarhet - framgång genom att utveckla människan
Förvänta er värdefulla och känslosamma berättelser från en sällsynt spännande, mångfacetterad och inspirerande livsresa med lärdomar, insikter och nycklar till lösningar. Per Holknekt har ett gränslöst arkiv av upplevelser och erfarenheter i livets ljus och mörker, erfarenheter som saknar motstycke. Han har gått från slott till koja, från gatan till Nasdaq.

Per föreläser utan manus eller powerpoint om betraktelser och iakttagelser längs livets krokiga väg, på ett sätt som är otroligt fängslande och med stark igenkänning. Det är skratt och tårar, högt och lågt, men alltid taget ur verkligheten. Per levererar tekniker, lösningar, metoder som är gratis och enkelt applicerbara på precis vem som helst. För Per handlar det om human hållbarhet och om människan i processen, om jaget och laget.

Beroende på utrymme skulle citatet kunna vara med
Per Holknekt: "Jag ville låta mina erfarenheter från hisnande framgångar och livets absolutaste mörker kunna vara någon annan till glädje. Jag trodde jag hade berättat allt. Nu vet jag att jag knappt ens hade börjat"

Tidigare föreläsare: 
Daniel Pettersson - Hotelldirektör på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central
Susanne Liljenberg - Serie-entreprenör och en av grundarna till butikskedjan Granit
Aron Andersson
Carolina Klüft
Elizabeth Kuylenstierna
Charlie Söderberg
Frida Boisen 

Gå direkt till anmälan för Näringslivets dag 2020

kontakt

Maria Rosell
Näringslivsutvecklare
08-606 89 35
maria.rosell@haninge.se

Samarbetspartners

 

foretagarna

 

Senast uppdaterad: 24 februari 2020