Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Medlemsinformation

PIK är öppen för alla tillsvidareanställda i Haninge kommun, dess bolag, förtroendevalda och dig som går på vikariat som löper på minst ett år. Du kan fortsätta ditt medlemskap även om du går i pension.

Avgift

  • Löneavdrag
    När du ansöker om medlemskap kan du välja att få ett löneavdrag. Avdraget löper på tills du själv meddelar oss om att det ska upphöra. Blir du långtidssjuk/tjänstledig/F-ledig mm. och inte uppbär någon lön från kommunen så avslutas löneavdraget och ni måste själva betala in avgiften via postgiro. När ni sedan återgår till arbete så har ni eget ansvar att meddela Pik eller lönekontoret att ni vill återuppta löneavdraget, detta sker inte med automatik.

  • Engångsinbetalning
    Om du blir medlem under året betalar du själv in 20 kronor/återstående månad fram till december, på postgiro 384 360-4. Årsavgiften är 240 kronor from 2018. Eftersom du valt att betala in på postgiro så bevakar du själv att nästa års medlemsavgift blir inbetald senaste den sista januari. Annars avslutas mitt medlemskap automatisk.

  • När du går i pension
    När du går i pension och vill fortsätta ditt medlemskap ansvarar du själv för att betala in medlemsavgiften när löneavdraget upphör. Viktigt är att du kontaktar oss och meddelar dina nya personuppgifter (ny e-post, telefonnummer och så vidare)


Vad får du för medlemsavgiften?

Alla aktiviteter är subventionerade. Det finns ett varierat utbud av aktiviteter och du kan själv lämna önskemål om en aktivitet som intresserar dig. 

 

Gör din medlemsansökan här.
Senast uppdaterad: 8 september 2023