Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Personalföreningen i Haninge kommun – PIK

Personalföreningen i Haninge kommun är en ideell föreningen, vars syfte är att främja sammanhållningen och skapa nya kontakter för anställda i Haninge kommun genom positiva fritidsaktiviteter. Alla aktiviteter är subventionerade. Vi anordnar till exempel, stadsvandringar, friskvårdsaktiviteter samt andra roliga aktiviteter utifrån önskemål från våra medlemmar. Varje år har vi en återkommande höstfest som är mycket uppskattad av våra medlemmar.

Spirande grönska i skogsglänta Foto: MostPhotos

Vill du vara med och bidra till våra medlemmars välbefinnande? 

Nu söker vi fler härliga medlemmar till PIK´s styrelse. Tycker du om att styra upp aktiviteter, vara ute i naturen, lära dig nya saker så ska du absolut höra av dig till oss. Skicka oss ett mail så berättar vi mer om vår fina förening och vad vi kan gör och kan erbjuda. Maila oss på pikhaninge@haninge.se  

 

Här beställer du medlemskort 2024

Medlemsansökan

GDPR

(Ny dataskyddslag from 180525)

Personuppgifterna i medlemsregistret kommer att användas för föreningens administration, vid till exempel postutskick mm. De gallras efter att aktiviteten är genomförd. Personuppgifterna kommer inte att sändas vidare, säljas vidare eller på något annat sätt delas ut till tredje part.

PIK

Kontakt

pikhaninge@haninge.se

Ordförande

Anders Alakoski 

Extern post

PIK, 136 81 Haninge

Intern post

PIK

Vårt Postgiro

38 43 60-4

Senast uppdaterad: 10 april 2024