Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Tyck till om förskolan och skolan i årets enkät

Nu har elever och vårdnadshavare möjlighet att tycka till om förskola och grundskola i Haninge kommun via Haninges skolenkät. Mellan den 8 och 26 mars är årets skolenkät öppen.

En pappa med sin dotter sitter vid ett bord och ritar med färgpennor. Nu är årets skolenkät för elever och vårdnadshavare öppen. Foto: Haninge kommun.

I skolenkäten, som genomförs i mars varje år, kan elever och deras vårdnadshavare tycka till om hur skolan fungerar. Resultatet är ett av de verktyg som förskolan, pedagogisk omsorg och skolorna använder som analysunderlag när de tittar på utvecklingsmöjligheter och de ligger även till grund för förbättringsplaner. Undersökningen ger förskolorna och skolorna en uppfattning om vilka frågor som de behöver arbeta vidare med.

Vårdnadshavare till elever i Haninge kommuns förskolor får länken till skolenkäten via mail. För vårdnadshavare till elever i kommunal grundskola och i friskola förmedlas enkäten via skolan. Elever får tillgång till skolenkäten via sin skola. För vårdnadshavare finns enkäten på sammanlagt 18 olika språk inklusive svenska.

Fill out the School Survey by 26 March

Odpowiedz na ankietę szkolną do 26 marca

26 Mart'a kadar okul anketine cevap ver

اخر موعد للاجابة على المسح )الاستبيان( المدرسي 26 مارس/اذار.

لطفآ حداکثر تا تاريخ ۲۶ مارس به نظرسنجی مدرسه پاسخ دهيد.

Här kan du läsa mer om Haninge kommuns skolenkät och se tidigare års resultat.

Senast uppdaterad: 28 februari 2024