Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Gångtunneln mellan pendeltågsstationen och Poseidons torg stängd vecka 6-14

Under vecka 6 till och med vecka 14 kommer gångtunneln mellan pendeltågsstationen och Poseidons att vara stängd. Det kommer att finnas hänvisningsskyltar till de två alternativa vägarna Eskilsvägen och Rudsjöterrassen.

Foto: Haninge kommun. Kartan visar alternativa vägar när gångtunneln hålls stängd.

Det kommer vara möjligt att gå mellan pendeltågsstationen och Poseidons torg från vecka 14. Då kommer det att finnas byggstängsel utmed båda sidorna av gångvägen medan arbetet med att etablera den nya Stationsgången fortsätter.

STATIONSGÅNGEN

Foto: Brunnberg & Forshed ArkitektkontorDen nya Stationsgången kommer att vara färdig i sin helhet med öppna ytor och trevliga mötesplatser under år 2021 (illustration, visionsbild: Brunnberg & Forshed Arkitektkontor).

HANINGETERRASSEN

Arbetet med att skapa en attraktiv, levande och trivsam stadskärna pågår för fullt. Haningeterrassen som nu byggs, ska rymma en ny modern bussterminal, 600 lägenheter, vårdlokaler samt plats för service och handel.

Läs mer om Haningeterrassen

Senast uppdaterad: 23 juli 2020