Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Välkommen till Fredrikas salong

En ny bokcirkel i samarbete mellan Fredrika Bremer-förbundet, Årstasällskapet och Årsta slottsmuseum/Haninge Kommun. Första boken är Fredrika Bremers världsberömda roman HERTHA.

Tre kvinnor och ett barn ser på en skulptur i en sal. Foto: Johan Gustafsson G40 Studio.

Fredrikas salong har fokus på kvinnohistoria, litteratur och Fredrika Bremer. Bokcirkeln spelas in på självaste Årsta slott och du kan vara med digitalt, utan kostnad. Första bokcirkelträffen blir i januari 2021 och vi återkommer med exakt datum för lanseringen. Den första boken som Camilla Wagner (ordf. i Fredrika Bremer-förbundet), diskuterar med panelen är HERTHA – Fredrika Bremers världsberömda roman. Läs den gärna under jullovet så får du ut desto mer av att delta i bokcirkelträffen.

Låna boken digitalt

I bibliotekens app Biblio kan du enkelt låna HERTHA bara du har ett aktivt lånekort. Läs mer om hur du lånar böcker digitalt

Varmt välkommen!

Senast uppdaterad: 29 december 2020