Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Kommunpolis Lars "Backis" Backelin vinnare av Luciagrammet 2019

På luciamorgon delades Haninges Luciagram ut till polisen Lars "Backis" Backelin som arbetat som polis i kommunen i 38 år. På polisstationen i Haninge bjöds det vid prisutdelningen på klassiskt firande med luciatåg och tal från kommunstyrelsens ordförande Meeri Wasberg.

Foto: Per Mikaelsson

Motivering till årets pristagare
Lars har ett stort engagemang och är en aktiv och viktig del i både medborgardialoger och det praktiska arbetet med trygghet i Haninge tillsammans med sina kollegor och i samverkan med Haninge kommun. Ett oerhört viktigt arbete som betyder mycket för det trygga livet i Haninge.

– Det känns jättetrevligt att vinna det här priset. Det är roligt att få uppskattning för mitt och mina kollegors arbete. Det visar att vi gör ett bra och viktigt arbete i Haninge kommun, säger Lars Backelin.

– Det bästa med jobbet är kollegorna och trivseln med arbetsuppgifterna. Vi har ett bra samarbete med kommuninnevånarna och kommunen. Det bidrar starkt till trevnaden med jobbet, fortsätter Lars Backelin.

Mer information om Haninges Luciagram

Senast uppdaterad: 28 februari 2024