Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Frukostinformation om Haninge kommuns Näringslivsstrategi

Välkommen till Anläggarvägen 6 och få information om kommunens Näringslivsstrategi samtidigt som du bjuds på frukost.

Strategin anger kommunens långsiktiga vision och målsättningar i fråga om näringslivets utveckling och tillväxt och utgör underlag för prioriteringar i kommunens näringslivsarbete.

Näringslivsstrategin ska tillsammans med andra övergripande styrdokument, som översiktsplan och stadsutvecklingsplan för stadskärnan, medverka till en effektiv styrning av kommunens utvecklings- och tillväxtarbete. Strategin ska stödja en dynamisk utveckling av näringslivet med fler arbetstillfällen och ekonomisk utveckling, genom växande företag och genom att fler näringslivsaktörer etablerar sig här.

Det bjuds på kaffe, te, juice och smörgåsar med gott pålägg då kommunens näringslivsstrateg Josefin Sporrong och näringslivsutvecklare Maria Rosell kommer till Anläggarvägen och berättar om strategin och det viktiga arbetet.

  • Var: i Slungan på Anläggarvägen 6
  • När: Tisdag 20 november, kl. 8:30–9:15
  • Föranmälan: Senast 18 november till Ulrika Berglund

Alla är välkomna!

Med vänlig hälsning,
Mvh Helena Hartzell

Kontakt

Ulrika Berglund
Teknik och trafik
08-606 84 35
ulrika.berglund@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020