Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu drar utbildningsprojektet Mer Digital igång

Med start den 2 maj drar projektet Mer Digital nu äntligen igång. Mer Digital är ett utbildningsprojekt där kommunens seniorer under maj månad bjudits in till kommunhuset vid 15 tillfällen för att lära sig mer om och inspireras av det digitala samhället. Utbildningen leds av skolungdomar från Haninges skolor i årskurs 8 och 9 tillsammans med handledare från kommunen. Seniorerna kommer t ex lära sig hur man ringer videosamtal, hur man hittar information på internet, hur man gör för att skaffa en mejladress, hur sociala medier fungerar, hur man gör för att skaffa sig swish samt mycket mer.

Läs mer om Mer Digital

Mer Digital pågår mellan den 2 och den 25 maj och avslutas med en konsert med Kalle Moreaus i Fredrika Bremergymnasiets aula den 27 maj. Inbjudna till konserten är de seniorer som gått utbildningen.

Mer Digtial är ett samarbete mellan Haninge kommun och Telia.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020