Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Mer Digital – För ett digitalt innanförskap i Haninge

Hur gör man egentligen när man använder digitala betaltjänster? Hur söker man efter information på Internet? Hur skaffar man en egen e-postadress? Och hur fungerar sociala medier och videosamtal? Haninge kommun har under 2018 och 2019 genomför flera informationsträffar med Telia och Länsstyrelsen i Stockholm för att lära seniorer bli mer digitala.

Vi hjälper dig att bli mer digital Vi hjälper dig att bli mer digital Foto: Shutterstock

Mer Digital

För ett digitalt innanförskap i Haninge!

"Vi ska vara en kommun där varje individ känner trygghet genom livets alla skeden. Omsorgen ska vara både nära och närvarande genom att medborgarna är delaktiga. Vi ser att Mer Digital är precis den pusselbiten som vi behöver för att få med alla äldre på Haninges digitaliseringsresa. Vi vill vara en kommun som står för ett digitalt innanförskap och där alla invånare kan ta del av våra tjänster. Vi ser mycket fram emot samarbetet med Telia"

Meeri Wasberg, Kommunstyrelsens ordförande i Haninge kommun.

Senast uppdaterad: 4 november 2020