Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Handledarutbildning den 26 april

Nu är det dags för handledarutbildning för er som är anmälda som handledare i Mer Digital. Mer Digital är ett projekt där kommunens seniorer under maj månad bjuds in till kommunhuset vid 15 utbildningstillfällen för att lära sig mer om och inspireras av det digitala samhället. Med hjälp av skolungdomar från Haninge i årskurs 8 och 9 och handledare från kommunen får seniorerna t ex lära sig hur man ringer videosamtal, hur man hittar information på internet, hur man gör för att skaffa en mejladress, lära sig hur sociala medier fungerar, hur man gör för att skaffa sig swish samt mycket mer.

Handledarutbildning

Under handledarutbildningen går vi igenom upplägget och er roll som handledare. Ni kommer att få veta allt ni behöver om projektet och inför utbildningstillfällena. Det kommer finnas tid att ställa frågor om ni har några funderingar.

Mer Digital pågår mellan den 2:a och 25:e maj vid 15 tillfällen i lokalen Parabolen i kommunhuset.

Datum: 26 april
Tid: 14:00 – ca 15:30
Plats: Parabolen i kommunhuset

Vill du vara med som handledare i Mer Digital, men ännu inte anmält dig? Anmäl dig via via mejl till Jeanette Thorell eller Maria Samén.

Läs mer om Mer Digital

Mer Digital är ett samarbete mellan Haninge kommun och Telia

Anmäl dig som handledare till Mer Digital

Jeanette Thorell
jeanette.thorell@haninge.se

Maria Samén
maria.samen@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020