Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Minimässa 7 februari 2020

Även 2020 har du som företagare möjlighet att visa upp ditt företag på vår minimässa. Här kan du marknadsföra ditt företag mot det lokala näringslivet. Mässan var fullbokad 2019 så se till att säkra din plats i god tid.

Vad är minimässan?
Minimässan är en plats för dig som vill marknadsföra ditt företag till andra lokala företagare. Mässan riktar sig enbart till andra företagare och är en så kallad B2B mässa. Minimässan är en del av näringslivets dag och syftet är att skapa en arena där lokala näringslivet kan mötas. På mässan finns också delar av kommunens verksamheter representerade så som Näringslivsenhet, Upphandling Södertörn, Södertörns miljö- och hälsoskyddsförbund med flera. 

Hur fungerar det?
Upplägget ska vara enkelt för dig som företagare. När du bokar en plats får du tillgång till ett ståbord och du tar endast med dig en roll-upp eller liknande. På ytan vid ditt bord finns plats för en roll-upp och ett mindre broschyrställ. Vill du ha en större yta bokar du två platser och får således tillgång till två ståbord. Behöver du el uppger du det vid anmälan. 

Minimässan pågår under konferensen och nätverkande i minimässan sker under nätverkspauser. 

Parkering:
Betalparkering finns mellan kommunhuset och Quality Hotel Winn Haninge. Parkeringshus finns även på Rudsjöterrassen 8.

Snabbfakta:
Datum: 7 februari
Pris: 1150:- /plats
Plats: Haninge kommunhus
Tid: 09:00-14:30
Minimässa hålls i kommunhusets ljusgård och i restaurang Parabolens lokaler.
Adress: Rudsjöterrassen 2.

Anmäl dig här
För mer information kontakta Maria Rosell, näringslivsutvecklare. 
Maria Rosell 
08-606 89 35 

 

 

 

kontakt

Maria Rosell
Näringslivsutvecklare
08-606 89 35
maria.rosell@haninge.se

Fakta

UTSTÄLLARYTA: ca 1,5 kvm. Inklusive ett ståbord och plats för egen roll-up. Du har även möjlighet att ta med ett mindre broschyrställ eller liknande. Önskar du större yta eller har andra önskemål vänligen konktakta Maria Rosell.

ANMÄLAN: Görs i samband med anmälan till Näringslivets dag och avser en utställarplats inklusive ett ståbord. Observera att antalet platser är begränsade. 

FRÅGOR: Kontakta Maria Rosell, 08-606 89 35 eller maria.rosell@haninge.se

Senast uppdaterad: 24 februari 2020