Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vad är du Nyfiken på?

Under hösten 2021 fortsätter vi med konceptet vi kallar "Nyfiken på". Här kommer vi lyfta olika områden du som företagare är nyfiken på att veta mer om. Det kan handla om utvecklingen i en bransch, ett område eller ett tema som är viktigt för dig som företagare. Träffarna hålls digitalt tills vidare, då restriktionerna som medför covid-19 inte gör att vi kan ordna någon fysisk träff.

Nästa Nyfiken på: Coompanions affärsutvecklingsprogram

Är du småföretagare och känner behov av att utveckla ditt bolag? 
Pandemin har förändrat livet för många företagare. Coompanion erbjuder ett affärsutvecklingsprogram för entreprenörer i hela Stockholms län som vill öka försäljningen genom att utvecklas digitalt och se hur hållbarhet både kan kapa kostnader och öka försäljningen förutom att hushålla med planeten! Hur kan hållbarhetsarbete och digitalisering hjälpa dig att bli mer lönsam?

På träffen får du information om programmet och hur det skulle kunna boosta ditt företag för framtidens utmaningar! 

För vem?

Programmet riktar sig till dig som är småföretagare i Stockholmsregionen och är verksam inom besöksnäring, turism eller upplevelsebranschen, kulturella och kreativa näringar.

Du ska ha drivit företag i minst ett år och har 1-9 anställda eller är soloföretagare.
Du som vill hitta nya marknader eller utveckla nya produkter och tjänsterär och intresserad av att samverka och nätverka med andra entreprenörer. Du ska även vara redo och villig att lägga ner tid och engagemang under programmet

 

Datum: 29 november 2021
Tid: 10:00 – 10:45 
Plats: Digitalt

Klicka här för att komma till anmälan  

Klicka här för att läsa mer om utvecklingsprogrammet

Vilket ämne vill du veta mer om?

Skicka epost till näringslivsenheten och berätta vad du är nyfiken på. naringsliv@haninge.se 

Senast uppdaterad: 22 juni 2022