Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Bli digital

Ett inspirationsevent för dig som vill veta mer om hur digitalisering kan underlätta ditt arbete

Vad är Bli digital?
Ett inspirationsevent för dig som företagare som vill veta mer om hur digitalisering kan underlätta ditt arbete. Mötet arrangeras av Haninge kommun tillsammans med Telia och Länsstyrelsen Stockholm. Totalt arrangeras tre möten under våren och du väljer vilket datum och tid som passar dig bäst. 

Träffa experterna
Med oss har vi digitala pionjärer och experter som ger dig kunskap om verktygen du behöver och hur du går från ett analogt till ett digitalt arbetssätt. Våra experter hjälper även dig som är digital att nå än längre. Under eventet varvas samtal runt bord med miniföreläsningar för att du ska få med dig så mycket kunskap som möjligt.

Vad kostar det? Och vilka får delta?
Alla som driver företag och/eller är ansvarig för digitaliseringsfrågor är välkomna. Träffarna är kostnadsfria och deltagare bjuds på inspiration och förtäring. Antalet platser per tillfälle är begränsat så passa på att anmäla dig redan idag.

Platser och anmälan
Datum: 28/4
Plats: Quality Hotel Winn Haninge
Tid:10.00 – 12.00 & 15.00 – 17.00

Datum: 29/4
Plats: Utö värdshus, Utö
Tid: 11.00 – 13.00

Praktisk information:
Vi tillhandahåller datorer, men om du vill får du också ta med dina egna digitala verktyg så som mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Anmälan: 
Klicka här för att komma till anmälan

Har du frågor vänligen kontakta naringsliv@haninge.se 

Senast uppdaterad: 22 juni 2022