Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Arbetsträning

Arbetsträning innebär att du tränar på att arbeta för att ta sedan kunna ta reda på vad nästa steg till arbetsmarknaden är för just dig. Här kan du läsa om var du kan arbetsträna i Haninge kommun.

Foto: Mostphotos

Fyndet

Fyndet är en secondhandbutik och är en arbetsträningsverksamhet. Vi arbetar med återvinning genom försäljning av möbler, kläder, husgeråd med mera. Butiken ligger på Hantverkarvägen 25 B. Vi samverkar också med SRV återvinningscentral i Jordbro där vi har en mottagningsenhet.

Läs mer om secondhandbutiken Fyndet

Transport och service

Transport och service utför person- och godstransporter och flyttuppdrag åt kommunens förvaltningar. Verksamheten bygger på att det samtidigt är en arbetsträningsverksamhet inom social- och äldreförvaltningen. Vi tar emot arbetslösa personer i syfte att erbjuda arbetsträning och därmed ett steg närmre jobb på den öppna arbetsmarknaden.

Snickeri och bygg

Vi gör reparationsarbeten, tillverkning av material till daghem och skolor, och ROT-arbeten gentemot andra kommunala förvaltningar. 

Miljöteamet

Miljöteamet i Jordbro är ett miljöarbetslag som arbetar med underhåll och städning av yttre bostadsomgivningar, miljöstationer och parkanläggningar. Vi utför även fastighetsservice, som underhåll och städning av miljöstugor, containerutrymmen, källare och trappuppgångar. 

Kontakt

Hicham Baddaje
Arbetsledare
08-606 85 87

Transport och Service
08-606 85 87
Hantverkarvägen 23 C

Snickeri och bygg
08-606 76 37
Hantverkarvägen 39

Miljöteamet
070-418 71 02
Hantverkarvägen 23 C

Fyndet
Hantverkarvägen 25 B

Senast uppdaterad: 9 december 2022