Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Viktig information om din lön och bankkonto

Du kommer att ha din anställning i Haninge kommun oavsett vilken arbetsplats du jobbar på. Kommunen har kollektivavtal som reglerar dina anställningsvillkor.

Sommarens feriejobb är indelad i tre olika arbetsperioder:

  • Period 1: 19 juni - 7 juli
  • Period 2: 10 juli -28 juli
  • Period 3: 31 juli -18 augusti

Lön

  • Feriejobbare födda 2006: 93 kronor per timme
  • Feriejobbare födda 2007: 90 kronor per timme

När du arbetat din sista dag skriver du och din handledare på närvarorapporten. Närvarorapporten ska vara ifylld och underskriven av både dig och din handledare. Det är ditt ansvar att den kommer in till feriepraktiksamordnaren.

Lämna in den så snart som möjligt efter din sista arbetsdag i brevlådan som hänger på väggen utanför dörren till Arbetsmarknadscenter på Rudsjöterrassen 5, plan 6.

Du kan också skicka den till oss i ett kuvert till adressen:

Haninge kommun
Arbetsmarknadscenter – Feriepraktik
136 81 Haninge

Så här betalas din lön ut – Anmäla konto hos Nordea

Haninge kommuns löner betalas ut genom banken Nordea. Om du redan har ett bankkonto hos Nordea behöver du inte göra något. Om du har ett bankkonto i en annan bank än Nordea gör du enklast din anmälan digitalt via Nordea. Du behöver Bank-ID för att registrera via denna länk. Ange arbetsgivarnumret 648308.

OBS! Det konto du vill ha din lön till måste anmälas via Nordea Bank! Alltså även om du har en annan bank måste du anmäla ditt konto via Nordea.

Har du inte ett bankkonto utbetalas lönen på en utbetalningsavi. För att kunna lösa ut avin så behöver du ha med dig en giltig legitimation. Du kan inte anmäla dina föräldrars eller andras konton.

Observera att det är mycket viktigt att du uppger din rätta adress till Haninge kommun. Om du har uppgivit en felaktig adress kan du få vänta minst två månader extra på att få ut dina pengar.

Du kan lösa in utbetalningsavin på tre olika sätt:

  1. Du kan gå till din bank och sätta in pengarna på ditt konto.
  2. Du kan gå till Nordea vid Handenterminalen och de sätter in pengarna på ditt konto.
  3. Har du inget bankkonto går du till Nordea och löser in utbetalningskortet.

Om du inte lämnat skattejämkningsblanketten kan du göra det senast samtidigt med närvarorapporten. Kommunen kan inte betala tillbaka dragen skatt, så viktigt att du lämmar in skattejämkningsblanketten. Skattejämkningen gör att det inte dras någon skatt på din lön, du ska endast lämna in blanketten om du under 2023 kommer att tjäna mindre än 22 208 kr.

Skattejämkningsblankett (Skatteverket)

Om du har frågor eller får problem med utbetalningen av din lön kan du kontakta oss på:
feriepraktik@haninge.se

Senast uppdaterad: 6 februari 2023