Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Äldreomsorg

Inom äldreomsorgen kan du antingen arbeta på en dagverksamhet för äldre eller på ett äldreboende.

En ung och äldre människa håller i hand Foto: Mostphotos

Dagverksamhet och träffpunkter för äldre

Dagverksamheterna besöks av äldre med behov av stöd i olika former. Träffpunkterna är öppna för alla äldre som är intresserade av att träffa andra och delta i aktiviteter av olika slag. I båda verksamheterna finns personal från äldreomsorgen på plats.

Dina arbetsuppgifter: Här kan arbetsuppgifterna bestå i att vara social med de äldre, servera kaffe och lunch, städa lokalerna eller hjälpa till med aktiviteter.

Äldreboende

I våra särskilda boenden bor äldre personer med stort omvårdnadsbehov. Här arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och administrativ personal.

Dina arbetsuppgifter: Förutom att medverka i arbetet med de äldre kan arbetet handla om att hjälpa till med administrativa uppgifter och det som rör fastigheten och tomten. Städning och tvätt ingår också i arbetsuppgifterna.

Senast uppdaterad: 9 december 2022