Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Vad tycker du om Eskilsparken?

Den 5 maj kl 10-14 finns vi på plats i Eskilsparken i Handen och hoppas att få träffa dig som har förslag, önskemål och synpunkter kring parkens utveckling. Parken ska uppdateras till stadspark vilket innebär att den ska rustas upp till att bli en naturlig mötesplats för hela Haninge och alla åldersgrupper med brett och varierat innehåll. Därför är dina synpunkter viktiga för oss!

Person cyklar på lådcykel efter cykelväg i Eskilsparken Foto: Tomas Södergren

Medborgardialog i Eskilsparken

Kom och berätta för oss vad du tycker är värdefullt med parken idag, vad du eventuellt saknar eller tycker borde förbättras. Delta i en tipspromenad där du samtidigt som du får veta mer om den specifika platsen i parken också har möjlighet att berätta vad du tycker om den.

Plats: Eskilsparken i Handen
Datum: den 5 maj
Tid: kl 10-14

Har du inte möjlighet att komma och träffa oss i parken den 5 maj, så kan du i stället lämna in dina synpunkter i den interaktiva kartan nedan.

Gör så här:

    1. Skriv in din synpunkt i formuläret
    2. Markera den specifika platsen i kartan
    3. Tryck på ”spara”
    4. Skicka dina synpunkter genom att klicka på skickaknappen

Tack för hjälpen!

Läs mer om Eskilsparken i Handen

Senast uppdaterad: 30 april 2024