Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu kan du anmäla dig till vårens föräldraträffar

Få saker i livet är viktigare än relationen med våra barn. Men det är inte alltid lätt att vara förälder, därför erbjuder Haninge kommun kostnadsfria föräldraträffar.

Ungdomar i grupp räcker ut tungan Foto: Mostphotos.se

Barns relation till sina föräldrar har stor betydelse för både den psykiska och fysiska hälsan genom hela livet. I dag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en god och kärleksfull uppväxt.

Haninge kommun erbjuder därför gruppträffar där vi tar del av forskning och lär av varandras erfarenheter. Tillsammans diskuterar vi vardagssituationer som de flesta föräldrar kan känna igen sig i och hittar verktygen för att lösa dem på bästa sätt.

Träffarna riktar sig inte bara till dig som upplever att du har problem i din relation med ditt barn utan är öppna för alla med barn i åldern 3-18 år.

Här hittar du föräldraträffar, cirklar och föreläsningar

Senast uppdaterad: 10 januari 2023