Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Hjälp oss utveckla en ny lekplats vid Söderhags udde

Under 2023 planerar vi för att utveckla grönområdet vid Söderhags udde och Vegavägen med mer lek, aktivitet och vistelse. Vi bjuder därför in dig som bor i området att tycka till om utvecklingen av platsens innehåll. Du kan lämna in dina förslag till oss via haninge.se/synpunkter fram till den 31 mars.

"" Foto: Haninge kommun

Barn och unga i kommunen ska ha tillgång till lekmiljöer som har högt lekvärde, goda förutsättningar för lek på lika villkor och hållbar utformning. Detta är fastslaget i vår lekplatsplan.

Nu vill vi ha hjälp att förädla och utveckla platsen så att den bjuder in till mer lek, aktivitet och vistelse. Vad tycker du är det bästa med platsen? Är det något som saknas och vad skulle du vilja kunna göra här?

Under februari-mars kommer vi genomföra medborgardialog enligt Nyfiken lek-konceptet. Lämna in dina förslag till oss via formuläret på haninge.se/synpunkter senast den 31 mars.

Tack för hjälpen!

Läs mer om våra lekplatser

Läs mer om vårt dialogkoncept Nyfiken lek

Senast uppdaterad: 22 februari 2023