Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Heja fram stjärnorna i Funkisfestivalen i Haninge 2022

Den 15 november är det dags för Haninges delfinal i Funkisfestivalen 2022. Det blir en kväll med glädje och glamour när årets stjärnor tävlar. Evenemanget är fullbokat.

Anton Wallman och Niklas Martinsson jublar med armarna i luften. Konferenciern Mårten Nylén står bredvid och ser glad ut. Anton Wallman och Niklas Martinsson vann Haninges delfinal i Funkisfestivalen 2021. Vem blir vinnaren i år? Foto: Thomas Hultgren

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer som är 15 år eller äldre med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Den 15 november 2022 går Haninges delfinal av stapeln, och vinnaren representerar Haninge i uttagningen till den stora Sverigefinalen. Nu kan du vara med och heja fram årets vinnare!

I Funkisfestivalen får personer som drömmer om att stå på scen möjlighet att göra just det. Kvällen är fylld av glädje, glitter och glamour, och i år blir det pausunderhållning med Dogge Doggelito och förra årets vinnare Anton Wallman och Niklas Martinsson.

Om Haninges delfinal i Funkisfestivalen 2022

Tid: 15 november kl 18.00-20.00
Plats: Haninge kulturhus, Poseidons torg 8

Läs mer om Funkisfestivalen i Haninge här. 

Senast uppdaterad: 14 november 2022