Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nyrenoverat parkeringsgarage på Rudsjöterrassen

Letar du parkering i centrala Handen? I det nyrenoverade parkeringsgaraget på Rudsjöterrassen 11 i Handen finns 325 parkeringsplatser varav 185 är platser för infartsparkering. Här finns också 4 el-laddplatser.

Parkeringsgaraget på Rudsjöterrassen 11 upplyst i gult och blått till stöd för Ukraina. Parkeringsgaraget på Rudsjöterrassen 11 upplyst i gult och blått till stöd för Ukraina. Foto: Haninge kommun

Ökad trygghet i garaget

Parkeringsgaraget är nymålat och ny armatur har installerats vilket gör att det upplevs som ljust och tryggt. Nytt är också att det är kameraövervakat.

Infartsparkering och vanlig parkering

Vill du använda garaget som infartsparkering så finns det möjlighet att lösa avgiftsfri biljett med giltigt SL-kort (SL’s blåa access-kort med full taxa). De 185 parkeringsplatserna för infartsparkering finns på plan 1 och 2 i garaget.

Det finns 140 parkeringsplatser för dig som inte infartsparkerar, dessa finns på plan 3 och 4. Parkeringsavgift på dessa platser är 7kr/timmen.

Läs mer om parkering i Haninge

Senast uppdaterad: 7 september 2022