Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

De blev årets förening och årets unga idrottsledare

Ikväll blev IFK Haninge och Sara Rehlin från Vendelsö GF ordentligt överraskade - de vann nämligen kategorierna Årets förening respektive Årets unga idrottsledare i Haninges idrottspriser.

Vinnarna av Haninges idrottspriser och nämndordförande Nicole Forslund (L) ler mot kameran. Vinnarna i kategorierna Årets förening och Årets unga idrottsledare tillsammans med Nicole Forslund (L), ordförande idrotts- och fritidsnämnden.

Sedan 2009 har Haninge, på olika sätt, lyft upp goda prestationer från föreningar inom kommunen för att synliggöra det lokala engagemanget och visa på kommunens tacksamhet. Ikväll fick både IFK Haninge och Sara Rehlin från Vendelsö GF en glad överraskning när Nicole Forslund (L), ordförande idrotts- och fritidsnämnden, kom på besök. Hon levererade de glada nyheterna - IFK Haninge har vunnit kategorin Årets förening och Sara Rehlin vann kategorin Årets unga idrottsledare i Haninges idrottspriser 2020. 

Totalt har Haninges idrottspriser fem kategorier - vem kommer få oväntat besök härnäst? Håll utkik på haninge.se! 

IFK Haninge blev Årets förening

Nominering: Föreningen som lyckas få nya och gamla medlemmar att känna sig välkomna och delaktiga. Verksamheten genomsyras av ett jämlikhetsperspektiv där man genom att bedriva verksamheter i olika område och på dygnets alla timmar skapar träning och idrottande utifrån efterfrågan.

Sara Rehlin blev Årets unga idrottsledare

Nominering: Sara som idag är 19 år har under många år varit engagerad både som tränare och huvudtränare i Vendelsö GF, med fullt ansvar för truppgrupper och är också aktiv som gymnast. Sara är även numer suppleant i Vendelsö GF styrelse. Sara leder sina grupper med stort engagemang och är otroligt mån om att se alla gymnaster. Sara har tillsammans med sina tränarkompisar alltid sett till att grupperna också alltid haft en fin sammanhållning. Sara har också en enorm kommunikativ förmåga något som uppskattas av oss föräldrar. När laget åker på tävlingar eller andra aktiviteter är det ingen information som missas att kommuniceras. Det är med trygga händer vi låter våra barn åka med. Sist men inte minst så är Sara en stor förebild bland sina gymnaster.

Mer om Haninges idrottspriser

Läs mer om hur nominering, bedömning och beslut har gått till samt kriterier för alla kategorier här. 

Kontakt

Idrott- och friluftservice

bokning.fritid@haninge.se

Senast uppdaterad: 17 januari 2022