Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Zeynep är Årets idrottsledare

Zeynep Camci beskrivs som en trygg hörnsten i föreningen Jordbro United Dans och Show, och ikväll fick hon ta emot Haninges idrottspris i kategorin Årets idrottsledare.

Vinnaren Zeynep tillsammans med Nicole Forslund. Zeynep Camci tillsammans med Nicole Forslund (L).

Ikväll var det Zeynep Camci, från föreningen Jordbro United Dans och Show, som fick oväntat besök av Nicole Forslund (L), ordförande idrott- och fritidsnämnden. Zeynep fick ta emot Haninges idrottspris i kategorin Årets idrottsledare, efter att ha blivit nominerad och framröstad av allmänhet och jury. 

Totalt har Haninges idrottspriser fem kategorier - vem kommer få oväntat besök härnäst? Håll utkik på här på haninge.se! 

Nominering: Zeynep är en trygg hörnsten i föreningen Jordbro United Dans och Show! Hon har under sina år med föreningen inte bara utvecklat ett konstnärligt uttryck som speglar hennes dans- och koreografiegenskaper utan också medverkat till den goa sammanhållningen som de äldre dansarna har. Zeynep är en lugn och trygg tjej som är rättvis, flitig och otroligt flexibel som gör att alla situationer hon hamnar i blir lösta med bravur!  Zeynep är en fantastisk förebild till många tjejer i Jordbro, äldre som yngre.

Mer om Haninges idrottspriser

Läs mer om hur nominering, bedömning och beslut har gått till samt kriterier för alla kategorier här. 

Senast uppdaterad: 17 januari 2022