Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu släpps årets program för Företagardagarna 16-19 februari

Företagardagarna – Haninges nya mötesplats för dig som driver företag pågår 16-19 februari. Under Företagardagarna fokuserar vi på olika frågor som berör dig som företagare. Här hoppas vi att du som företagare ska hitta inspiration, information och kunna byta erfarenheter med andra företagare. Tillsammans skapar vi det goda livet i Haninge.

Bildkollage som visar aktiviteter för Företagardagarna Foto: Haninge kommun

Företagardagarna kommer att inledas med ett inspirerande frukostmöte och dagarna kommer att avslutas med prisutdelning för årets företagare, årets eldsjäl och årets nyföretagare. Däremellan kommer vi bjuda in till flera intressanta möten med olika teman, ett varierat utbud där du som företagare väljer det som är mest intressant för just dig.

Ta del av hela programmet och boka in dig på dina favorit aktiviteter redan idag Mer information hittar du på haninge.se/foretagardagarna

Frågor om Företagardagarna?

Kontakta Näringslivsenheten
Telefon växel: 08-606 70 00
naringsliv@haninge.se

 

Senast uppdaterad: 2 februari 2021