Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Ny webbkarta lanserad

Nu är äntligen vår nya webbkarta med förbättrat gränssnitt och tydligare verktyg på plats. I kartan hittar du förskolor, skolor, sevärdheter, infartsparkeringar och mycket annat. Du kan även kika på detaljplaner för olika områden i kartan. Snart kommer du också kunna skriva ut tomtkartor för exempelvis användning i förhandsbesked vid bygglovsärenden.

Kartvy över Haninge kommun Foto: Haninge kommun

Självklart är gränssnittet mobilanpassat vilket gör att du enkelt kan använda dig av kartan i din mobil när du är ute och rör på dig och upptäcker nya platser i kommunen.

Direktlänk till webbkartan

Kartan fylls på och förbättras kontinuerligt och delar av innehållet går att ladda ner. Viktigt är dock att komma ihåg att fastighetsgränser och övrigt innehåll i kartan inte är rättsligt gällande.

I samband med arbetet kring den nya webbkartan har vi även förenklat strukturen för kartor på vår webbplats så att du enkelt ska hitta den karta du söker.

Kartan drivs och administreras av geodataenheten på stadsbyggnadsförvaltningen. Har du frågor, synpunkter eller önskemål kring kartorna är du välkommen att mejla oss på gis@haninge.se

Här hittar du kommunens kartor

Senast uppdaterad: 8 februari 2021