Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu är Kultur- och fritidstips 2020–2022 äntligen här!

Kultur- och fritidstips är en katalog med aktiviteter för dig som behöver extra stöd. Nu är den nya upplagan äntligen här med tips som sträcker sig från hösten 2020 till våren 2022.

Framsidan av katalogen kultur- och fritidstips Foto: Illustration.

Letar du efter något roligt och meningsfullt att göra på fritiden? Bor du i Haninge, Nacka, Nynäshamn, Tyresö eller Värmdö kommun? I den här katalogen finns tips på massor av aktiviteter för dig som är mellan 0 och 100 år och som behöver extra stöd.

Du kan träna cheerleading, sjunga, klättra och spela fotboll. Här finns också tips på var du kan speala teater, gå i naturen och bada. Bara för att ge några exempel. Vi hoppas att du hittar något som passar just dig! Aktiviteterna kompletterar det stora kultur- och fritidsutbudet som finns i kommunen där du naturligtvis också är välkommen.

Katalogen kommer att finnas i Haninge kommunhus, på biblioteken, fritidsgårdar, Torvalla sportcentrum, Haninge kulturhus och Jordbro kultur- och föreningshus. Den delas även ut i skolor och via Habiliteringscenter.

Här hittar du mer information om årets kultur- och fritidstips

Senast uppdaterad: 11 september 2020