Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Evenemangskalendern är öppen igen

Haninges evenemangskalender är öppen nu igen efter att ha varit stängd sedan i våras på grund av coronaviruset. När coronapandemin drog in över landet togs beslut om att ställa in många arrangemang i kommunen och evenemangskalendern stängdes. Nu öppnar Haninge kommun upp för coronaanpassade evenemang med publik och det gör att vi även har öppnat kalendern igen.

Orkester vid pendeltåg. Foto: Thomas Hultgren

Haninge kommuns evenemangskalender på haninge.se är till för att marknadsföra kommunens egna evenemang samt externa evenemang som sker runt om i Haninge. Det är en populär kalender där du enkelt kan lägga in egna evenemang samt filtrera fram evenemangstips utifrån olika kategorier.

Till evenemangskalendern

Tipsa oss om ditt evenemang!

Om du vill tipsa om ett evenemang du anordnar kan du lägga till det i vår kalender. Det är mycket viktigt att alla evenemang som anordnas följer myndigheternas rekommendationer och därför behöver du förklara hur coronaanpassningen ser ut i samband med ditt evenemang. Om det saknas information om hur ni har anpassat evenemanget för att minska risken för smittspridning, så har kommunen rätt att inte publicera evenemanget.

Här kan du läsa mer om villkor, regler och hur du lägger till ett evenemang

Kommunen coronaanpassar sina evenemang

Från den 1 oktober börjar Haninge kommun med coronaanpassade evenemang med publik och deltagare på plats. Vi följer myndigheternas rekommendationer och riktlinjer för att du ska känna dig trygg och säker under ditt besök. Här kan du läsa mer om vilka åtgärder som vidtagits för att anpassa evenemangen.

Senast uppdaterad: 30 september 2020