Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Dags för digital gymnasiemässa

Mellan den 19-21 november pågår den årliga Gymnasiemässan och i år är den helt digital. Mässan är till för dig som går i nian och ska välja gymnasium. Du träffar elever, lärare, rektorer och yrkes- och studievägledare och får hjälp att hitta rätt inriktning, program och skola för dig.

Gymnasieelev läser på sin mobil. Dags för digital gymnasiemässa.

På digitala Gymnasiemässan finns 100 skolor representerade från Stockholm men även några skolor från andra delar av landet. På mässan kan du få svar på dina frågor kring antagning och det finns även möjlighet till att prata med yrkes- och studievägledare via en chatt. På plats digitalt finns även elever, lärare och rektorer från de skolor du kanske är nyfiken på samt branschorganisationer som kan berätta om olika yrken och roller.

Du hittar mer information och registrerar dig på gymnasiemassan.nu. Öppettiderna under dagarna är:

08:30-17:00 Torsdag 19 november
08:30-17:00 Fredag 20 november
09:00-16:00 Lördag 21 november

Fredrika Bremergymnasiet

I Haninge kommun finns en stor bredd av gymnasieutbildningar. Fredrika Bremergymnasiet, som är en av länets största gymnasieskolor, har fjorton program och många inriktningar. Träffa deras skolledare, studie- och yrkesvägledare samt elever på den digitala mässan och senare i vinter på skolans Öppet Hus. Läs mer om Fredrika Bremergymnasiet här.

Senast uppdaterad: 18 november 2020