Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sommarhälsning från Magnus Gyllestad

Efter en annorlunda och på många sätt utmanande vår så närmar sig nu sommar och semestertider för de flesta av oss. Jag vet att alla jobbat hårt och målmedvetet både för att hantera coronaviruset och för att upprätthålla vår löpande verksamhet på ett så bra sätt som möjligt.

Blommor i vas. Foto: Mostphotos

Jag har sagt det förut och säger det igen, jag är stolt över att representera Haninge kommun. Det är jag tack vare dig och alla andra i kommunens olika verksamheter som året runt, veckans alla dagar och dygnets alla timmar arbetar för att de som bor och verkar i Haninge.

Nu stundar en välförtjänt ledighet och jag hoppas att vi efter sommaren kan återgå i ett något mer normalt läge. Men vi kommer förstås att fortsätta att följa myndigheternas rekommendationer och riktlinjer för att minska smittspridningen och hantera viruset.

Jag vill, tillsammans med min ledningsgrupp, önska er alla en skön ledighet när den infaller och rikta ett stort tack till alla för era insatser som gör att kommunen kan fortsätta att utvecklas och vara en attraktiv kommun för alla som bor, verkar och besöker oss.

En riktigt skön sommar!

Magnus Gyllestad, kommundirektör

Senast uppdaterad: 23 juli 2020