Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sammanfattning av nämndernas sammanträden i maj

Den 19 och 20 maj hade kultur- och demokratinämnden och idrotts- och fritidsnämnden sina sammanträden. Nämnderna godkände delårsrapport 1 för 2020 och kvalitetsberättelse för 2019.

Klubba på podiet i Skärgårdssalen som används vid kommunfullmäktige Foto: Jan-Erik Kaiser

Kultur- och demokratinämnden beslutade om reviderade taxor och avgifter i Haninge kulturhus och godkände ett offentligt konstverk av Julia Adzuki för Torvalla simhall. Nämnden behandlade ett ärende om inriktning för Haninge kulturhus inför framtagande av lokalprogram för utbyggnad och godkände en fördjupad uppföljning av Kulturpolitiskt program för Haninge kommun 2015-2025. Nämnden beslutade även att ingå ett partnerskapsavtal med Dalarö kultur och föreningscentrum.

I idrotts- och fritidsnämnden behandlades ett ärende om utökat stöd för föreningslivet, samt ett ärende om förändrade avgifter för allmänheten vid Torvalla simhall.

Protokoll från kultur- och demokratinämnden 19 maj

Protokoll från idrotts- och fritidsnämnden 20 maj

Senast uppdaterad: 23 juli 2020