Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Förtydligande och tack för synpunkter om värdebevis

Tack för frågor och synpunkter kring värdebevisen som nu delats ut till anställda i Haninge kommun under vecka 27. Eftersom vi har fått en del frågor vill vi passa på att förtydliga en del synpunkter som kan komma upp.

Även under semestern kommer det vara möjligt att vända sig till adressen vardebevis@haninge.se för att få hjälp med uppkomna frågor. Detta gäller både om man har frågor kring initiativet och om värdebeviset inte nått fram eller andra praktiska frågor. Dock har vi något lägre bemanning under smesterveckorna så ärendehanteringen kan ta lite längre tid, men vi går igenom alla ärenden i tur och ordning. Be gärna de som kontaktar denna adress att ha lite tålamod. 

Ett förtydligande som några frågat efter är vilka som omfattas av utdelningen. Kommunen har utifrån beslutet skickat ut ett värdebevis på 500 kr till alla anställda.

Värdebeviset skickas till anställda, de som har uppdrag och ersätts med arvoden omfattas i dagsläget inte. Detta är en avvägningsfråga men vi utgår från anställningsregistret. I vissa gränsfall som gäller längre eller kortare uppdragsanställningar tittar vi på dessa ärenden för att avgöra om värdebeviset kan delas ut och man får här gärna vända sig till vardebevis@haninge.se så tittar vi på det individuella ärendet.

Skyddad adress

Ett ytterligare förtydligande är att några anställda som har skyddad adress kanske inte har fått sitt värdebevis. Om så är fallet får du gärna som chef vända dig till vardebevis@haninge.se så ordnar vi så att du som närmaste chef kan förmedla det till berörd personal.

I övrigt så ser vi många goda exempel på att värdebeviset blivit uppskattat och ni får gärna dela med er av både solskenshistorier och exempel. Det här är bara ett sätt att tacka alla för de fantastiska insatser som gjorts under året. Alla har bidragit till att verksamheterna har kunnat fungera på ett så bra sätt som möjligt givet den tuffa utmaningen vi sett under coronapandemin. 

 

 

Senast uppdaterad: 23 juli 2020