Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Sista chansen att anmäla din femteklass till Energiverkstan

Få kunskap om hur vår livsstil påverkar klimatet och jordens resurser. Ta med dig din femteklass till Energiverkstan i februari och mars. Det finns platser kvar till lärarträffen den 13 januari.

Tungelsta skolans bidrag till Energiverkstan Tungelsta skolans bidrag till Energiverkstan Foto: Joseph Wastie

Under februari och mars kan klasserna i årskurs 5 i Haninge kommun boka in sig för en dag i Miljöverkstans Energiverkstad. Vi pratar om hur livsstilen påverkar klimatet och jordens resurser, enligt läroplanens mål för biologi.

Var med i energispartävlingen och vinn fina priser

Vi använder interaktiva övningar och teknologi för att fördjupa oss. Klassen skapar sedan energispartips av återvinningsmaterial och deltar i kommunens energispartävling i samband med Earth Hour 2020.

Klassbesöket på Miljöverkstan är gratis. Läraren måste dock först delta på en lärarträff och förbereda klassen med vissa övningar inför besöket. Vi har platser kvar till 13 januari kl 15.30-16.30.

För mer information om Miljöverkstan

Vill du hålla dig uppdaterad om Miljöverkstans verksamhet, anmäl dig till vår mejlinglista

Senast uppdaterad: 23 juli 2020