Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Rekryteringsmässan lockade många

Den populära rekryteringsmässan lockade många. Innan dörrarna öppnas kl 15.00 så ringlade kön lång utanför kommunhusets entré. På plats var cirka 1 000 jobbsökande besökare och drygt 30 företag från många olika branscher fick chansen att mötas och träffa potentiella arbetstagare.

Foto: Liza Simonsson

Rekryteringsmässan som är en del av Näringslivets dag vänder sig till potentiella arbetstagare som är inskrivna på Arbetsförmedlingen, men också ombytessökanden som idag har ett arbete men som vill byta bransch eller bara arbetsgivare.

Bland utställarna deltog flera av kommunens verksamheter från social- och äldreförvaltningen och utbildningsförvaltningen.

− Bra och effektivt tillfälle att träffa flera arbetssökande på en och samma gång, säger Albin Damberg på Personalstyrkan.

Även om de allra flesta besökare kom från kommunen så lockade mässan också besökare både från grannkommunerna samt andra delar av Stockholm.

− Det är verkligen roligt att intresset är så stort både från besökare och utställare och att så många branscher var representerade, säger Peter Andersson och Jens Gustafson von Zeipel, som har huvudansvaret för rekryteringsmässan.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020