Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Provåk kollektivtrafiken kostnadsfritt i 14 dagar

I Haninge vill vi uppmuntra till smarta resval. Ett sätt kan vara att åka kollektivt till jobbet. För dig som vill prova kan du nu ansöka till SL/Nobinas provåkarkampanj.

I samarbete med SL låter Nobina nu dig ansöka om att bli provåkare, med chansen att få testa kollektivtrafiken helt kostnadsfritt i 14 dagar! Det finns många fördelar med att resa kollektivt, såväl hälso- som miljömässiga. Ställ bilen och upptäck kollektivtrafikens alla fördelar! Ansökningsperioden är öppen 3–23 februari och blir du utvald provåker du under vecka 13–14.  Läs mer om kampanjen och ansök här: sl.se/prova

Mer hållbart resande

Projektet Smarta resval i Haninge vill genom marknadsföring, information och olika testresenärsprojekt uppmuntra till ett mer hållbart resande. Målet är att öka antalet personer som går, cyklar eller åker kollektivt i Haninge. Arbetet med smarta resval är ett viktigt verktyg i arbetet för att de högt ställda klimatmålen; att bli fossilfritt till 2030.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020