Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Kommunikationsstöd - material för covid–19

Nu finns material för corona tillgängligt i serviceportalen. Här går det att beställa skyltar eller dekaler som hjälper oss att minska smittspridningen och påminnas om vad som är bra att tänka på.

Hösten är på intåg och många återvänder till Haninge, både semesterfirare och kollegor börjar återvända till kommunen och till arbetsplatsen. Det är hög tid att påbörja en inventering av vilket informationsmaterial som behövs kopplat till corona. För att minska smittspridningen av corona krävs att vi alla håller avstånd med omtanke om varandra. Här behöver vi hjälpas åt att påminna varandra.  

Inventera behov

Se över hur det ser ut på arbetsplatsen eller i verksamheten. Behöver skyltar fyllas på eller dekaler bytas ut? Besök serviceportalen och se vad som finns. Beställ sedan utifrån arbetsplatsen eller verksamhetens behov. Vid beställning behöver beställaren uppge antal samt verksamhets- och ansvarsnummer.

Serviceportalen

Här finns ett flertal flera trycksaker relaterade till corona upplagda. De uppdateras och fylls på löpande utifrån de behov som uppstår. Serviceportalen hittas via intranätet HINT där automatisk inloggning sker.

Övrigt informationsmaterial

Vi har samlat information från övriga myndigheter på haninge.se/corona. Där hittar du bland annat informationsmaterial på andra språk.

KONTAKT

Frågor om kommunikation

ksfkom@haninge.es

Frågor om tryck

tryckeri@haninge.se

Senast uppdaterad: 5 augusti 2020