Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu söker vi artister till årets upplaga FunkisFestivalen!

Nu är årets riksfinal av FunkisFestivalen avslutad. Haninges Sarah Åslund var vår representant. Vill du vara med i nästa års upplaga eller känner någon som vill? Nu är anmälan öppen för artister som vill tävla i Haninges delfinal av FunkisFestivalen.

Sara Bergman representerade Haninge i riksfinalen. Sara Bergman representerade Haninge i riksfinalen. Foto: Olof Holdar

Vill du uppträda i Haninges delfinal av FunkisFestivalen – anmäl dig idag!

Just nu är artistanmälan till FunkisFestivalen öppen. Tipsa någon du känner eller anmäl dig som artist innan den 13 september. 

På grund av coronapandemin undersöker vi just nu hur Haninge kan genomföra deltävlingen på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

I Haninge kommun satsar vi på att det ska finnas särskilda kultur- och fritidsaktiviteter för personer med en funktionsnedsättning och tillgänglighet är en viktig fråga för kommunen. Därför är FunkisFestivalen en av årets höjdpunkter. 

Sarah Åslund från Haninge tävlade i riksfinalen

Den 24 augusti gick årets upplaga av FunkisFestivalens riksfinal av stapeln. På grund av coronapandemin sändes finalen digitalt på YouTube. Haninges representant Sarah Åslund tävlade med låten Save me. Vi säger bra kämpat till Sara och grattis till Halmstad som kammade hem vinsten i år.

Senast uppdaterad: 28 februari 2024