Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Anmäl dig till webbinar – Att leda på distans

Vårt arbetssätt och ledarskap påverkas av utvecklingen av covid-19 och rekommendationerna att arbeta hemifrån där så är lämpligt. Den 22 april kan du som chef delta på webbinar – Att leda på distans. Webbinariet ger dig stöd och inspiration kring situationen där du leder en verksamhet som befinner sig helt eller delvis på distans. 

Datum: den 22 april
Tid: kl 13.00–13.45

Ann-Sofie Källman och Maria Blom leder webbinariet i Teams (presentationerna är de samma som gavs på frukostmötet för KSFs chefer den 4 februari).

Maria Blom, HR-chef inleder med att beskriva ledarskapet på distans ur ett HR-perspektiv och Ann-Sofie Källman, chef projektkontoret berättar som inspiration om hur ledarskapet för Digital Utveckling just nu genomförs med en enhet som befinner sig helt på distans. Efter presentationerna besvaras eventuella frågor i chatten.

Anmäl dig senast den 20 april, via länken nedan:
Anmälan till webbinar – Att leda på distans

Senast uppdaterad: 23 juli 2020