Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Välkommen Malin Westman!

Malin Westman är ny nämndsekreterare på kultur- och fritidsförvaltningen och kommer att arbeta med idrott- och fritidsnämnden samt kultur- och demokratinämnden.

Malin Westman. Foto: Privat

Varmt välkommen till Haninge kommun och kultur- och fritidsförvaltningen Malin!

Kan du berätta var du jobbat tidigare?

– De senaste nio åren har jag arbetat inom kommunal förvaltning. Till störst del i Nacka kommun som nämndsekreterare inom miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen.

Vad fick dig att söka dig till Haninge kommun

– Jag trivs verkligen med arbetet som nämndsekreterare, där jag får en överblick över förvaltningens arbete och fungerar som spindeln i nätet. Kultur- och fritidsförvaltningens frågor ligger mig också varmt om hjärtat. Jag tar själv gärna del av Rudans friluftsområde, Torvalla och kulturutbudet i kommunen. Det ska bli roligt att upptäcka ännu mer av Haninge och kommunens kulturinsatser i mitt nya uppdrag.

Vad ser du mest fram emot med ditt uppdrag?

– Att möta alla medarbetare, sätta mig in i nämndprocessen och få besöka områdets verksamheter. Haninge har ett väldigt fint kultur- och fritidsutbud med stor variation. Det känns spännande att få vara en del av förvaltningen och vara med i utvecklingen av den!

Senast uppdaterad: 23 juli 2020