Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jessica Constantinou ny verksamhetschef för Torvalla sportcentrum

Den 5 augusti tog Jessica Constantinou över som verksamhetschef för Torvalla sportcentrum efter Jan Molin som gick i pension i början av augusti.

JC Foto: Privat

Varmt välkommen till Haninge kommun och kultur- och fritidsförvaltningen Jessica! Kan du berätta var du jobbat tidigare?

– Innan Torvalla jobbade jag som avdelningschef för Tensta sim- och idrottshall samt Järvabadet. Jag brinner för simskola och simkunnighetsfrågor samt ett aktivt föreningsliv. Rekrytering och introduktionsutbildning i större skala är också någonting som jag har jobbat aktivt med under lång tid.

Vad fick dig att söka dig till Haninge och Torvalla?

– Tjänsten som verksamhetschef för Torvalla sportcentrum känns spännande och utmanande. Idrott i olika former och på olika nivåer är någonting som ligger mig varmt om hjärtat och att alla människor ska få en möjlighet till en så aktiv fritid som möjligt. Jag uppskattar också en chefsposition där jag får jobba nära den dagliga driften tillsammans med de medarbetare som gör ett stort jobb i direkt anslutning till våra medborgare.

Vad ser du mest fram emot med ditt uppdrag?

– Att tillsammans med min personal upptäcka och utveckla alla Torvallas möjligheter för att skapa en så bred och öppen verksamhet som möjligt.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020