Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Kommunstyrelseförvaltningens nya ledningsgrupp

Kommunstyrelseförvaltningens (KSFs) nya ledningsgrupp har arbetat med att analysera KSF:s roll i den fortsatta utvecklingen för Haninge kommun med uppdrag att ”gå från förort till stad”.

Vi som kommun ska ha en fortsatt hög tillväxttakt och just gå från förort till stad i och med utvecklingen av den regionala stadskärnan. Men vi ska inte bara växa, utan vi ska göra detta på ett hållbart sätt, både ekonomiskt, miljömässigt och socialt. I Haninge ska man leva det goda livet. Samtidigt är det inte bara vi som växer, utan vi är en del av Stockholm där många kommuner växer och behöver satsningar på t.ex infrastruktur.

Ledningsgruppen konstaterade att KSF spelar en viktig roll i Haninge kommuns fortsatta arbete med detta uppdrag. I det arbete, som inletts tillsammans med alla förvaltningar med att arbeta mer tillsammans som en koncern, är rollen som samordnande förvaltning en viktig funktion. Detta var en av utgångspunkterna för KSF ledningsgrupp när de träffades under två intensiva dagar i förra veckan.

 

På bild från vänster:

Gunilla Ejefors-Lublin, Personaldirektör

Annica Lempke, Kanslichef

Jörn Karlsson, Ekonomidirektör

Magnus Gyllestad, Förvaltningschef KSF och Kommundirektör

Peter Jemtbring, Näringslivs och utvecklingsdirektör

Anna Berglund, Kommunikations och digitaliseringsdirektör

Selfiefotograf: Anna Berglund

Senast uppdaterad: 23 juli 2020