Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Kvarnbäcksskolan samarbetar med Stockholms Ishockeyförbund

Idrott ska vara till för alla barn oavsett var man växer upp. Vi vet att idrott och rörelse skapar glädje, bryter utanförskap, ökar jämställdheten och skapar trygghet.

Foto: Mostphotos

Kvarnbäcksskolan i Jordbro har blivit inbjudna att delta i projektet Ishockey i idrottssvaga områden. Projektet riktar sig framförallt till elever i förskoleklass till och med årskurs 3.

Från och med hösten 2019 kommer eleverna på Kvarnbäcksskolan erbjudas att regelbundet prova på ishockey och skridskoåkning på Hanveden. Alla ledare är utbildade och eleverna har fri tillgång till all nödvändig utrustning.

I början av november, då projektet startade, bjöds elever och personal in att spela ishockey tillsammans med internationella spelare från National Hockey League (NHL) i Globen. Samma vecka fick skolans elever med respektive familj även biljetter till en träningsmatch i Globen.

Till Kvarnbäcksskolans webbplats

Kontakt

Joakim Stenblom
08-606 72 80
070-606 20 43
joakim.stenblom@haninge.se

Senast uppdaterad: 23 juli 2020