Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Det här behöver du ha koll på inför utbetalning av decemberlönen

Snart är dags för utbetalningen av decemberlönen. Vi har listat det du behöver tänka på inför utbetalningen av lön som sker den 23 december.

Foto: Bankrx
  • Senaste datum för löneunderlag till löneenheten är den 6 december
  • Ingen möjlighet till extrautbetalning i mellandagarna – nästa utbetalning är den 27 januari 2020

För att samtliga medarbetare ska få rätt lön i december krävs nedanstående förutsättningar:

Visstidsanställning som upphör i december – viktigt att du kontrollerar om anställningen ska förlängas eller inte. Skicka ärendet till supportlon@haninge.se.

Fastställa ärenden i Heroma - viktigt att du fastställer exempelvis semester, sjukfrånvaro och vård av barn i god tid innan vi bryter för lönekörning. Lönekörningen sker den 11 december, klockan 17.00.

Fastställa arbetade timmar eller övertid i november – viktigt att du fastställer dessa i god tid innan vi bryter för lönekörning. Lönekörningen sker den 11 december kl. 17.00. Om inte detta görs, utbetalas inget i december.

Semesterdagar 2019 - viktigt att samtliga uttagna semesterdagar 2019 är registrerade och fastställda i Heroma.

Du får även en påminnelse på din mail cirka 5 dagar innan lönekörning. Där hittar du information om de kontroller du ska göra inför lönekörning.

Om du har frågor så kontakta oss via e-post: supportlon@haninge.se

Kom ihåg växling av semesterdagstillägg, 2020 års semesterväxling ska vara löneenheten tillhanda senast den 15 december 2019.

Lönekontoret kommer att vara bemannat 23 december, klockan 09.00-11.30. Vi är åter på plats den 2 januari 2020.

Vi vill även passa på att tacka för gott samarbete under året som gått och önska dig och dina medarbetare en riktigt God jul och ett Gott Nytt 2020!

Senast uppdaterad: 23 juli 2020