Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Nu har det blivit enklare att göra snygga trycksaker

Är du redan användare av vårt mallverktyg för enkla trycksaker? Då kan vi berätta att det nu blivit enklare för dig att använda verktyget Brandgate. Nu loggas du in direkt via HINT och du hittar nya mallar med olika layouter. Har du ännu inte upptäckt vårt mallverktyg så uppmanar vi dig att göra det. Här kan du enkelt göra egna tryckoriginal i det dagliga arbetet. Med mallverktyget fokuserar du på innehållet och får alltid ett snyggt resultat som håller grafisk profil.

Affischer gjorda i mallverktyget från brandgate Foto: Haninge kommun

Flera mallar och förenklad inloggning

Nu finns det flera mallar än tidigare i verktyget och samtliga mallar har flera olika utföranden med olika layouter. Mallarna har förbestämd placering av logotyp, våg och bilder. Även typsnitt, typsnittsstorlek och verksamhetsfärger ligger på plats i mallarna. Allt för att förenkla för dig som användare.

I mallverktyget kan du göra

  • affischer i storlek A3 och A4
  • informationsblad
  • programblad
  • flyers i storlek A4 och A5
  • diplom
  • skyltar/löpsedlar till hissarna i kommunhuset

Access till mallverktyget

Du får access till mallverktyget via länken nedan. Nytt för dig som använt mallverktyget tidigare är att du nu loggas in automatiskt via länken (när du är inloggad på HINT).

Till mallverktyget

Tips! Lägg till sidan för mallverktyget bland dina favoriter så hittar du sidan snabbt när du behöver den.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020