Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Generation Pep uppmärksammar Haninge kommun

Igår hade vi extra fint besök i kommunhuset i Haninge! Två av våra idrottsföreningar, FC Brandbergen och IK Malmen, var på plats för att träffa Generation Peps verksamhetschef Carolina Klüft.

Carolina Klüft och barn tar emot diplom. Foto: Haninge kommun

Haninge kommun blev tidigare i år nominerad till priset Årets peppare på Idrottsgalan i Stockholm. Vinsten gick till organisationen Goodsport, men som finalist får man äran att bli besökt av och ta emot ett diplom ur Carolina Klüfts hand.

Carolina Klüft lyfte fram Haninges fina samarbete med föreningar och organisationer som har lett till att få unga att känna rörelseglädje. Samarbetet har också skapat förutsättningar för att alla ska kunna idrotta oavsett behov.

Vill du se filmen om varför just Haninge kommun blev en av tre finalister från alla de cirka 140 föreningar och organisationer som hade nominerats?

Senast uppdaterad: 23 juli 2020