Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Henrik Lindh ny chef för utbildningsförvaltningen

Henrik Lindh tillträder tjänsten som utbildningsdirektör för utbildningsförvaltningen. Han har sedan november varit tillförordnad förvaltningschef. Henrik har jobbat i Haninge kommun sedan 2010 och har sedan 2013 haft tjänsten som central förskolechef.

– Haninge växer och utbildningsfrågorna har en nyckelroll i vår fortsatta utveckling. För att bli framgångsrik som skolkommun krävs att vi jobbar ännu mer strategiskt med skolutvecklingsfrågor, säger Magnus Gyllestad.

Ett Haninge som växer innebär också att nya förskolor och skolor behöver byggas i snabb takt och att förvaltningen måste satsa än mer på kompetensförsörjning. 

– Jag är mycket glad att vi nu, efter en gedigen rekryteringsprocess har en ny chef på plats, säger Magnus Gyllestad, kommundirektör.

– Henrik har en gedigen erfarenhet, ett modernt ledarskap samt ett genuint intresse för de pedagogiska frågorna. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med honom och hans ledningsgrupp, säger Magnus.

Senast uppdaterad: 23 juli 2020